6931005902

Προστατευτικό Κράνος Nils Extreme MTW05 Γαλάζιο Small 52-56

Product code  :  16-70-097

Category  :  Προστατευτικά Κράνη (Αγγλικά)

Το MTW05 είναι ένα συμπαγές αλλά ελαφρύ κράνος το οποίο προσφέρει στον χρήστη την ασφάλεια στο υψηλότερο επίπεδο. Επιπλέον, ο σχεδιασμός του θα είναι σίγουρα εντυπωσιακός.

Διαστάσεις:
Εσωτερικό μήκος: 16 - 20 cm
Εσωτερικό πλάτος: 16,5 cm
Βάθος: 10,5 cm

Υλικό:
Κέλυφος: PVC
Πλήρωση: πολυεστέρας + σφουγγάρι
Λουράκι ασφαλείας με αγκράφα
Ρυθμιζόμενο
Σύστημα προσαρμογής κράνους
Τεχνολογία Out-mould

Availability  :  Unavailable

Το MTW05 είναι ένα κράνος που θα φροντίζει για την ασφάλειά μας, ανεξάρτητα από τη μορφή του αθλήματος που επιλέγουμε, ένα σκούτερ, πατίνια ή skateboard.
 
Το κράνος έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με στην τεχνολογία Out-mould. Το εξωτερικό και το εσωτερικό κέλυφος δεν συνδέονται μόνιμα μεταξύ τους. Ένα πλεονέκτημα είναι η κινητικότητα του εξωτερικού κελύφους που εξαλείφει αποτελεσματικά τη δύναμη κρούσης. Στη συνέχεια, η ενέργεια απορροφάται επιπλέον από τον αφρό.
 
Το κράνος διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, αλλά διαθέτει επίσης ένα σύστημα ρύθμισης που επιτρέπει στον χρήστη να το προσαρμόζει με ακρίβεια. Ρυθμίζεται μέσω ενός κουμπιού στο πίσω μέρος του κράνους. Μια ζώνη ασφαλείας με άνετη αγκράφα εξασφαλίζει ότι το κράνος δεν πέφτει και, εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να αφαιρεθεί γρήγορα. Ο σχεδιασμός του περιλαμβάνει και 11 διόδους αέρα για καλύτερο εξαερισμό και για να είναι άνετο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού χωρίς να κουράζει ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση. Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε μηχανή.
 
 
Το MTW05 είναι ένα συμπαγές αλλά ελαφρύ κράνος το οποίο προσφέρει στον χρήστη την ασφάλεια στο υψηλότερο επίπεδο.  Επιπλέον, ο σχεδιασμός του θα είναι σίγουρα εντυπωσιακός. 
 
Διαστάσεις:
Εσωτερικό μήκος: 16 - 20 cm
Εσωτερικό πλάτος: 16,5 cm
Βάθος: 10,5 cm
 
Υλικό:
  • Κέλυφος: PVC
  • Πλήρωση: πολυεστέρας + σφουγγάρι
  • Λουράκι ασφαλείας με αγκράφα
  • Ρυθμιζόμενο
  • Σύστημα προσαρμογής κράνους
  • Τεχνολογία Out-mould 

developed by Jetnet ©