Φουσκωτή Σανίδα WATTSUP Sword 12.6

Κωδικός  :  0200-0408

Κατηγορία  :  Φουσκωτές

Διαθεσιμότητα  :  Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!! ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΑΓΩΝΑΣ, ΠΛΕΥΣΗ!!!!


Η σανίδα SWORD 12.6 της Γαλλικής Εταιρείας WATTSUP έχει σχεδιαστεί για ταχύτητα, περιοδεία και απόδοση. Αυτή η αγωνιστιτκή σανίδα εγγυάται μια γρήγορη ολίσθηση, ενώ εξασφαλίζει ικανοποίηση και απόλαυση στο έπακρο. Η Wattsup δημιούργησε μια σανίδα με αγωνιστικές προδιαγραφές.

Η Φουσκωτή Σανίδα SWORD 12.6 αποτελείται από εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό. Οι Γαλλικές Σανίδες της WATTSUP σχεδιάζονται και κατασκεύαζονται με καινούργια τεχνολογία από υλικά κορυφαίας ποιότητας χωρίς συμβιβασμό προσφέροντας στον αναβάτη ασφάλεια και διασκέδαση.

 ΔΙΠΛΗ ΣΤΡΩΣΗ DROP STITCH - ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ

 

EVA PAD:   4mm πάχους ανθεκτικού EVA PAD σε συνδιασμό με kick pad στην ουρά.

 ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΩΣΗ PVC:  Η σανίδα περιβάλλεται από μια δεύτερη στρώση πολυμερούς  PVC

 Εσωτερικό Υλικό:   Υψηλής πυκνότητας Drop Stitch

 Ενισχυμένο PVC:   Εξαιρετικά ανθεκτική πολυστρωματική στρώση PVC.  Διπλή στρώση PVC και στο σώμα της σανίδας

 

 

Κορυφαία τεχνολογία Drop Stitch, πιο σκληρή και πιο ανθεκτική. Ένα δεύτερο στρώμα από ενισχυμένο PVC καλύπτει τη βασική κατασκευή της Stitch Drop. Όταν φουσκώνονται υπό υψηλή πίεση (15 Psi),οι Σανίδες της Γαλλικής Εταιρείας WATTSUP εγγυώνται εξαιρετική ακαμψία και διατηρούν το αρχικό τους σχήμα σε όλες τις συνθήκες. Αυτή η τεχνολογία είναι κατάλληλη για μεγαλύτερες σανίδες, για μεγαλύτερη ακαμψία, ανθεκτικότητα και αποφυγή κάθε στρέβλωσης ή κάμψης.

 

 

       
RIDE        
         
         
MANEUVERABILITY        
         
         
WAVES        
         
         
SPEED        
         
         
STABILITY        
         
   
RIDE
100%
   
   
MANEUVERABILITY
58%
   
   
WAVES
58%
   
   
SPEED
100%
   
   
STABILITY
85%
   

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

ΜΗΚΟΣ:   12'6"  -  381cm

ΠΛΑΤΟΣ:   30"  -  76cm

ΠΑΧΟΣ:   6'  -  15cm

ΟΓΚΟΣ:   340l

ΒΑΡΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗ:  160kg

ΒΑΡΟΣ ΣΚΑΦΟΥΣ:   12.9kg

 

 

 


ΜΗΚΟΣ:   12'6 - 381cm

Το απόλυτο αγωνιστικό SUP!! Αυτό το μήκος XXL σε συνδυασμό με το μυτερό σχήμα επιτρέπει στην σανίδα να διαπερνά το νερό, ανεβάζοντας την ταχύτητα χωρίς κόπο

 

 

 

ΠΛΑΤΟΣ:  30" - 76cm

Καλύτερη σχέση απόδοσης / άνεσης. Αυτό το μήκος σε συνδυασμό με το αγωνιστικό σχήμα δίνει στον αναβάτη καλή σταθερότητα διατηρώντας ταυτόχρονα την ανταπόκριση και την ταχύτητα του σκάφους.

 

 

 

ΠΑΧΟΣ:   6" - 15cm

Tα 15 εκατοστά πάχους αυξάνουν τη δυσκαμψία του σκάφους και δίνουν στον αναβάτη μεγαλύτερη σταθερότητα. Το πάχος 15cm είναι το υψηλό πρότυπο της Wattsup για όλες τις σανίδες μας μήκους πάνω από 10'

 

 

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!!  ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΑΓΩΝΑΣ, ΠΛΕΥΣΗ!!!!

 

Η σανίδα SWORD 12.6 της Γαλλικής Εταιρείας WATTSUP έχει σχεδιαστεί για ταχύτητα, περιοδεία και απόδοση. Αυτή η αγωνιστιτκή σανίδα εγγυάται μια γρήγορη ολίσθηση, ενώ εξασφαλίζει ικανοποίηση και απόλαυση στο έπακρο. Η Wattsup δημιούργησε μια σανίδα με αγωνιστικές προδιαγραφές.

Η Φουσκώτή Σανίδα SWORD 12.6 αποτελείται από εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό.  Οι Γαλλικές Σανίδες της WATTSUP σχεδιάζονται και κατασκεύαζονται με καινούργια τεχνολογία από υλικά κορυφαίας ποιότητας χωρίς συμβιβασμό προσφέροντας στον αναβάτη ασφάλεια και διασκέδαση.  

 

 

 

 

ΜΟΝΑΔΙΚΟ CROCO-SKIN EVA PAD:   Υψηλής ποιότητας αντιολισθητικό EVA PAD. Σχεδιάστηκε για να βελτιωθεί η εμπειρία  κωπηλασίας.

 

 

 

 

 

KICK PAD TAIL:   Παχύτερο μαξιλαράκι στο πίσω μέρος, δίνοντάς σας καλύτερη ευελιξία και μεγαλύτερη δυνατότητα ελιγμών.

 

 

 

 

 

TAIL HANDLΕ:   Για ευκολότερη μεταφορά και μετακίνηση στο νερό

 

 

 

 

 

 

PADDED CENTRAL HANDLE:  Άνετη κετρική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.

 

 

 

 

 

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΤΕΡΥΓΙΟ:    Ενιαίο σύστημα πτερυγίου είναι o απόλυτος σχηματισμός για να προσφέρει  πολύπλευρο γλίστρημα.

 

 

 

 

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ KAYAK:   Τα 4 D-rings πάνω στην σανίδα σας επιτρέπουν να κουμπώσετε κάθισμα καγιάκ για να απολαύσετε την βόλτα σας καθιστοί ή για να ξεκουραστείτε.

 

 

 

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ:   Έυχρηστο για αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων στο μπροστινό μέρος του σκάφους.

 

 

 

 

 

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: