6931005902

Προστατευτικό Κράνος Nils Extreme MTW03 Λευκό Medium 54-58

Product code  :  16-70-060

Category  :  Προστατευτικά Κράνη (Αγγλικά)

Το MTW03 είναι ένα συμπαγές αλλά ελαφρύ κράνος το οποίο προσφέρει στον χρήστη την ασφάλεια στο υψηλότερο επίπεδο. Επιπλέον, ο σχεδιασμός του θα είναι σίγουρα εντυπωσιακός.

Διαστάσεις:
Εσωτερικό μήκος: 16,5 - 20,5 cm
Εσωτερικό πλάτος: 16,5 cm
Βάθος: 12.5 cm

Υλικό:
Κέλυφος: ABS
Εσωτερικό: EPS
Λουράκι ασφαλείας με αγκράφα
Ρυθμιζόμενο
Σύστημα προσαρμογής κράνους
Τεχνολογία Out-mould

Price B2B (without VAT)  :  member login required

Lowest allowed retail price (incl VAT)  :  member login required

Availability  :  Is available

Το MTW03 είναι ένα κράνος που θα φροντίζει για την ασφάλειά μας ανεξάρτητα από τη μορφή του αθλήματος ή extreme sport που επιλέγουμε - ένα σκούτερ, rollers, ένα skateboard, bmx κτλ.
 
Το κράνος έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με στην τεχνολογία Out-mould. Το εξωτερικό και το εσωτερικό κέλυφος δεν συνδέονται μόνιμα μεταξύ τους. Ένα πλεονέκτημα είναι η κινητικότητα του εξωτερικού κελύφους που εξαλείφει αποτελεσματικά τη δύναμη κρούσης. Στη συνέχεια, η ενέργεια απορροφάται επιπλέον από τον αφρό.
 
Το κράνος διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, αλλά διαθέτει επίσης ένα σύστημα ρύθμισης που επιτρέπει στον χρήστη να το προσαρμόζει με ακρίβεια. Ρυθμίζεται μέσω ενός κουμπιού στο πίσω μέρος του κράνους. Μια ζώνη ασφαλείας με άνετη αγκράφα εξασφαλίζει ότι το κράνος δεν πέφτει και, εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να αφαιρεθεί γρήγορα. Ο σχεδιασμός του περιλαμβάνει και 11 διόδους αέρα για καλύτερο εξαερισμό και για να είναι άνετο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού χωρίς να κουράζει ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση. Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε μηχανή.
 
Το MTW03 είναι ένα συμπαγές αλλά ελαφρύ κράνος το οποίο προσφέρει στον χρήστη την ασφάλεια στο υψηλότερο επίπεδο.  Επιπλέον, ο σχεδιασμός του θα είναι σίγουρα εντυπωσιακός. 
 
Διαστάσεις:
Εσωτερικό μήκος: 16,5 - 20,5 cm
Εσωτερικό πλάτος: 16,5 cm
Βάθος: 12.5 cm
 
Υλικό:
  • Κέλυφος: ABS
  • Εσωτερικό: EPS
  • Λουράκι ασφαλείας με αγκράφα
  • Ρυθμιζόμενο
  • Σύστημα προσαρμογής κράνους
  • Τεχνολογία Out-mould 

developed by Jetnet ©