Αιώρα Διπλή NC9092 Μπλε Nils Camp

Κωδικός  :  15-03-070

Κατηγορία  :  Ξαπλώστρες-Καρέκλες-Αιώρες

Υλικό: 210T νάιλον
Πυκνότητα: 68 g / m2

Διαστάσεις:
Συνολικό μήκος: 290 cm
Μήκος υλικού: 260 cm
Πλάτος: 140 cm

Διπλωμένες διαστάσεις:
Μήκος: 22 cm
Πλάτος: 11 cm

Πρόσθετα σχοινιά στερέωσης: 2 x 190 cm
Διάμετρος σχοινιών πρόσδεσης: 6 mm

Τσάντα μεταφοράς
Χοντρά σχοινιά διαμέντρου 6mm
Ανθεκτικό σε παραμόρφωση
Φορτίο: 150 kg
Βάρος προϊόντος: 530 g

Τιμή Χονδρικής (χωρίς ΦΠΑ)  :  απαιτείται είσοδος χρήστη

Κατώτατη επιτρεπόμενη τιμή λιανικής (με ΦΠΑ)  :  απαιτείται είσοδος χρήστη

Διαθεσιμότητα  :  Το προϊόν είναι διαθέσιμο

Χαλαρώνοντας στον κήπο, σε ένα ταξίδι, στον καθαρό αέρα, ξαπλωμένος στο γρασίδι ... τι γίνεται με αυτό; Δεν θα θέλαμε ο καθένας από εμάς να κοιμάται σε μια αιώρα; Τώρα είναι δυνατό, χάρη στις αυθεντικές αιώρες της μάρκας NILS CAMP. Παρουσιάζοντας το NC9092.
 
Είναι μια αιώρα που επικεντρώνεται στον τουρισμό, αλλά θα λειτουργήσει επίσης καλά στον κήπο. Έχει σχεδιαστεί για να κρέμεται μεταξύ δύο δέντρων, για παράδειγμα. Εύκολη συναρμολόγηση, περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Μέσα σε λίγα λεπτά εγκατάστασης, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την ευχάριστη ξεκούραση. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του μοντέλου NC9092 είναι η συμπαγής του. Στεγάζεται σε ένα μικρό κάλυμμα που ράβεται μόνιμα στο εξωτερικό της αιώρας. Χωρίς κανένα πρόβλημα, μπορούμε να το βάλουμε σε μια τσάντα, σακίδιο ή ακόμα και γυναικείο πορτοφόλι. Ειδικά ότι το μικρό μέγεθος μετά το δίπλωμα ακολουθείται επίσης από το χαμηλό βάρος, το οποίο είναι τουλάχιστον πάνω από 0,5 kg. Αυτοί οι παράγοντες καθιστούν την αιώρα σύντροφο για κάθε ταξίδι ή πεζοπορία. Οι μικρές διαστάσεις μετά την αναδίπλωση δεν σημαίνουν μικρά χρησιμοποιήσιμα μεγέθη. Η αιώρα έχει πλάτος 140 εκατοστά, ταιριάζει απόλυτα στο σώμα και εγγυάται σε όλους να βρουν μια άνετη θέση.
 
Το υλικό της αιώρας είναι 210T νάιλον. Δεν είναι μόνο πολύ ανθεκτικό, αλλά και ευχάριστο στην αφή. Η αναπνεύσιμη δομή του εξασφαλίζει άνεση κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης και καθιστά την αιώρα γρήγορη ξήρανση. Το υλικό είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και σε οποιαδήποτε παραμόρφωση.
 
Για να μην παρεμποδίζεται τίποτα στην ανάπαυση, πρέπει επίσης να προσέχετε την ασφάλεια χρήσης. Ανθεκτικά, χοντρά πλεκτά σχοινιά, διαμέτρου 6 mm, που οδηγούν σε επιτρεπόμενο φορτίο 150 κιλών και θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας χωρίς φόβο ατυχήματος.
 
Το NC9092 είναι μια συμπαγής αιώρα που θα είναι ο τέλειος σύντροφος σε οποιοδήποτε ταξίδι.
 
 
 
Υλικό: 210T νάιλον
Πυκνότητα: 68 g / m2
 
Διαστάσεις:
Συνολικό μήκος: 290 cm
Μήκος υλικού: 260 cm
Πλάτος: 140 cm
 
Διπλωμένες διαστάσεις:
Μήκος: 22 cm
Πλάτος: 11 cm
 
Πρόσθετα σχοινιά στερέωσης: 2 x 190 cm
Διάμετρος σχοινιών πρόσδεσης: 6 mm
 
  • Τσάντα μεταφοράς
  • Χοντρά σχοινιά διαμέντρου 6mm
  • Ανθεκτικό σε παραμόρφωση
  • Φορτίο: 150 kg
  • Βάρος προϊόντος: 530 g