Αυξομειούμενα Πατίνια Roller NH 1105 ΣΕΤ 3 ΣΕ 1 INLINE SKATES NILS EXTREME ΡΟΖ- MEDIUM(35-38)

Κωδικός  :  16-23-005

Κατηγορία  :  ROLLERS

Μπότα: ημι-μαλακό
Εσωτερικό: κατασκευασμένη από αφρό 3mm, MESH

Δέστρες: πόρπη δύο τμημάτων, ιμάντα velcro, δέσιμο/κορδόνια
Skate skid: υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
Πατίνι: PP
Τροχοί :PVC 70mm / 82A

Ρουλεμάν: ABEC 5

Φρένο: PP
Κουμπί για ρύθμιση του μεγέθους (35-38)

Τιμή Χονδρικής (χωρίς ΦΠΑ)  :  απαιτείται είσοδος χρήστη

Κατώτατη επιτρεπόμενη τιμή λιανικής (με ΦΠΑ)  :  απαιτείται είσοδος χρήστη

Διαθεσιμότητα  :  Το προϊόν είναι διαθέσιμο

Το NH1105 Set 3 σε 1 Nils Extreme είναι πατίνια σχεδιασμένα για λάτρεις. Το προϊόν προσφέρει 3 επιλογές διαμόρφωσης. Αυτά είναι: πατίνια Inline Skates, πατίνια Roller και Παγοπέδιλο.


Γιατί πρέπει να επιλέξετε το NH1105 Nils Extreme;
Επειδή σας επιτρέπει να επωφεληθείτε πλήρως από τα οφέλη στον πάγο αλλά και την βόλτα σας με Rollers στον δρόμο.


Τα πατίνια NH4413 Set Nils Extreme έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά. Εξασφαλίζονται με λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και σύστημα με πολλά πώματα που περιλαμβάνουν ιμάντα velcro, πόρπες και κορδόνια, τα οποία μαζί προσφέρουν ασφαλή εφαρμογή και συγκρατούν άψογα το πόδι. Όλα αυτά κάνουν το μοντέλο να αποδίδει καλά σε όλες τις συνθήκες, παρέχοντας αξέχαστη εμπειρία κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Όλα αυτά κάνουν αυτό το μοντέλο να λειτουργεί καλά υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία προπόνησης.


Αυτά τα άνετα πατίνια χόκεϊ/παγοπέδιλο επί πάγου είναι σχεδιασμένα για αρχάριους και ενδιάμεσους χρήστες. Η υψηλή τους ποιότητα εγγυάται α αντοχή στην χρήση και σε μηχανικές βλάβες.


Τα πατίνια NH1105 είναι απόλυτη οδηγική απόλαυση. Χάρη στην ικανότητα αλλαγής των τροχών, το πατίνι Inline αλλάζει λειτουργικά σε πατίνια Roller. Αυτή η λύση θα βοηθήσει τους νεότερους σκέιτερ να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε αυτό το άθλημα. Το roller skate είναι εξοπλισμένο με ένα ειδικό αλουμινένιο πέλμα και φρένο που εξασφαλίζει ασφάλεια κατά την οδήγηση. Με τη σειρά τους, οι τροχοί και το ρουλεμάν ABEC5 επιτρέπουν χαμηλότερη αντίσταση κύλισης, δηλαδή ταχύτερη διαδρομή.


Το μοντέλο NH1105 Nils Extreme είναι επίσης εξοπλισμένο με κουμπί ρύθμισης μεγέθους παπουτσιών τριών βημάτων, επιτρέποντάς του να προσαρμοστεί στις ανάγκες του χρήστη (35-38). Είναι ένας τρόπος εξοικονόμησης χρόνου και χρήματος. Αυτή η λύση επιτρέπει την παράταση της ζωής τους και δίνει επίσης την ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσει σε περισσότερα από ένα άτομα.

 

 

 

Μπότα: ημι-μαλακό
Εσωτερικό:  κατασκευασμένη από αφρό 3mm, MESH
 
Δέστρες: πόρπη δύο τμημάτων, ιμάντα velcro, δέσιμο/κορδόνια
Skate skid: υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
Υλικό: PP
Τροχοί :PVC 70mm / 82A
Ρουλεμάν: ABEC 5
Φρένο: PP
Κουμπί για ρύθμιση του μεγέθους (35-38)